Cum poti produce continut de calitate pentru site-ul tau ?

Cum poti produce continut de calitate pentru site-ul tau ?

Share Button

Cum poti produce continut de calitate pentru site-ul tau ?Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu , lasi totul pe mana profesionistilor de la www.danbradu.com . Suntem singura companie de pe piata din Romania care lucreaza cu resurse 100% proprii . Oferim strategii de optimizare SEO si social media adaptate cerintelor Google specifice fiecarei industrii .

Ne madrim cu un portofoliu de peste 100 site-uri proprietate personala cu pr 1-5 , peste 100 de clienti nationali si internationali si nenumarate cuvinte pe pozitiile 1-10. Suntem capabili sa crestem pas cu pas , respectand intocmai cerintele Google.com , vizibilitatea si vanzarile site-ului tau . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum Danbradu.com .

Google penalizeaza folosirea excesiva a civintelor cheie , caci asta inseamna un continut de proasta calitate . Producerea si distribuirea de continut relevant atrage ca un magnet publicul tinta . Un continut de calitate  te ajuta sa stabilesti o legatura bine definita dar mai ales profitabila cu publicul tinta .

Ce inseamna mai exact un continut de calitate ? Ei bine , principalele calitati ale unui astfel de continut sunt relevanta , onestitatea , utilitatea si  stilul concentrat si utilizat  . In plus , trebuie sa ofere posibilitatea de a putea fi re-utilizat .

Jeremy Waite ( consultant in probleme de social media la Adobe ) decla cu ceva timp in urma ca ‘’suna cliseistic , insa cheia continutului de calitate este sa oferi continutul potrivit , la momentul potrivit , persoanei potrivite ‘’ . Pentru a putea sti ce isi doresc clientii fie ii intrebi fie iti dezvolti capacitatea de a-i intelege .

Vrei sa sti cum poti  sa produci un continut care sa nu atraga penalizari din partea Google ? Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi :
•    Focuseazate pe continut si nu pe numarul de cuvinte cheie . Adauga in mod constant continut . O sa vezi ca un site cu un numar mare de pagini , cu continut de calitate si lungime potrivita , o sa te ajute mai mult decat iti poti imagina .
•    Incearca sa eviti cuvintele cu coada lunga , asa numitele long tail keywords , deoarece Google le penalizeaza mult mai mult decat penalizeaza termenii cap ( head terms ) . Iata un exemplu ca sa intelegi la ce ma refer : daca intr-un articol utilizezi de foarte multe ori ‘’ oferta webdesign  ieftina ‘’ o sa fii mult mai tare penalizat decat daca folosesti de tot atatea ori cuvantul ‘’webdesign’’ .
•    Avand in vedere ca in momentul de fata Google a avansat spectaculos este recomandat sa utilizezi cuvinte cheie potrivite . Un text apreciat de catre cititori , potentialii tai clienti , trebuie folosit in detrimentul frazelor fara sens . Limbajul trebuie sa fie cat mai natural daca vrei ca textul tau sa fie apreciat . De exemplu , in loc sa scrii ‘’oferta webdesign ieftina’’ incearca ‘’ oferta ieftina de webdesign’’ . Constructiile incoerente nu sunt apreciate .

Roper Public Affairs a publicat recent rezultatele unui studiu care arata ca un procent covarsitor ,de  80% , dintre persoanele cu putere de decizie din lumea afacerilor prefera strategiile de marketing de continut in favoarea traditionalelor reclame .

Marketingul de continut este un instrument vital atat pentru atragerea de noi clienti cat si pentru upselling si cross selling in randul clientilor existenti .O planificare eronata si un management slab al marketingului de continut , dar si lipsa resurselor ( oameni bine pregatiti , timp , o buna expertiza ) pot sa darame o intreaga strategie de social media .

Marketingul de continut nu mai este de foarte mult timp un nice to have , ci este un must have .

Be Sociable, Share!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *