Care sunt telefoanele cu cea mai buna baterie?

Care sunt telefoanele cu cea mai buna baterie?

Share Button

Care sunt telefoanele cu cea mai buna baterie? In zilele noastre, este greu sa mai gasesti un telefon fără un procesor quad-core și ecran mare. Acestea fiind spuse, smartphone-urile de ultima generatie sunt insetate de putere,deoarece cele mai multe telefoane folosesc hardware-uri extrem de complicate, la fel ca orice PC.

Deci cu certitudine, smartphone-urile au devenit mult mai insetate de putere dar puține astfel de telefoane sunt disponibile în piață, care sa satisfaca nevoile utilizatorilor din acest punct de vedere.

Desigur, hardware-ul intern conteaza foarte mult atunci când cumpărati un telefon nou. Prin urmare, este recomandat să verificați mai indeaproape si cat de puternic este acumulatorul bateriei inainte de a finaliza acordul. Este posibil sa achizitionati un telefon  fantastic din punct de vedere al hardware-ului cu un ecran uriaș, dar cum te simți atunci când dispozitivului tau scump ii lipseste ravnita durabilitate a bateriei?

Așa cum au dovedit numeroase studii, durata de viață a bateriei se dovedește una dintre cele mai importante, și, uneori, cea mai importanta caracteristica care are nevoie de îmbunătățiri la smartphone-uri moderne. Camera foto de calitate, viteza de procesare și rezoluția ecranului par să fi atins un nivel destul de satisfăcător la telefoanele moderne, chiar și la cele mai multe midrangers, dar problema legata de epuizarea bateriei poate fi inca supusa unor imbunatatiri in cazul marii lor majoritati.

Oamenii cumpara smartphone-uri din motive cat se poate de diferite, dar se pare că o baterie puternica a devenit motivul nr. 1, pentru mulți cumpărători. Un studiu recent arata ca 56% din cumpărătorii de Android, 49% dintre cumparatorii iPhone și 53% din cumparatori Windows Phone au spus ca durata de viata a bateriei a fost un motivul cheie  pentru care au cumpărat dispozitivul lor special. În acest sens, durata de de viață a bateriei ca si criteriu a depasit chiar si usurința de utilizare, pe care o sustin 33% din utilizatorii de Android, 39% din utilizatorii de iPhone si 38% de utilizatori de Windows Phone, ca fiind un factor cheie în alegerea smartphone-ului lor.

De aceea, haideti sa aruncam o privireprintre randurile de mai jos pentru a vedea care sunt telefoanele ce oferă o rezistenta mai mare, și, cum era de așteptat, rezultatele s-ar putea să vă surprindă. Nu se aplica întotdeauna regula ca, cele mai populare telefoane, și nici chiar cele cu cea mai mare capacitate, sa ocupe cele mai inalte pozitii intrun clasament ce are la baza durabilitatea bateriei, ci mai degrabă telefoanele, care sunt o combinatie buna intre capacitatea suficienta a bateriei, un procesor cu frecventa bine gestionata, și – cel mai important – ecrane cu consum redus de energie. Prin urmare nu vom vedea doar telefoane cu ecrane de înaltă rezoluție clasate printre primele.

Unele dintre cele mai bune telefoane ca brand au fost testate, criteriul fiind durata de viata a bateriei pentru a vă ajuta să faceti cea mai buna alegere în cazul in care aceasta este cerința dvs. cea mai importanta in drumul catre achizitionarea unui smartphone.  Iata care sunt telefoanele care au marcat cel puțin șase ore de autonomie a bateriei: P780 Lenovo cu bateria sa gigantica 4000 mAh,existand suficiente dovezi că acesta este regele la capitolul rezistenta in momentul de fata, iar nou intrate sunt, Sony Xperia T2 Ultra, cel mai emblematic pana acum,Galaxy S5 , precum  si modestul Note 3 Neo, sau Huawei Ascend P7, care de asemenea, s-au descurcat foarte bine la acest test.

Daca in cele din urma v-ati hotarat ca e timpul pentru o noua achizitie cu o baterie durabila si rezistenta, telefonul dvs mult visat poate fi la un click distanta iar celelalte acesorii mult mai la indemana. Convingeti-va accesand: http://www.accesoriigsm.ro/.

Be Sociable, Share!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *