Dependent de control? Incearca Smart Control de la Samsung!

Dependent de control? Incearca Smart Control de la Samsung!

Share Button

Dependent de control? Incearca Smart Control de la Samsung!Odata cu prezentarile in cadrul marilor festivaluri de tehnologie a anumitor obiecte cu utilizare din ce in ce mai frecventa, ne-am obisnuit cu totii sa urmarim cu sufletul la gura orice modificare.

Din pacate insa, daca in cazul tabletelor sau a telefoanelor mobile de tip smartphone lucrurile stau destul de simplu, in cazul anumitor modele de televizoare pare ca lucrurile nu sunt tocmai asa cum ne-am imagina.

In cazul expozitiilor de televizoare o atentie deosebita se indreapta catre gadgeturile ce le insotesc pe acestea. Telecomenzile, caci despre ele este vorba, sunt accesorii primordiale aferente televizoarelor, avand o importanta cu adevarat de necontestat.

Daca in cazul unui telefon mobil putem vorbi despre huse ca fiind accesoriile aferente, huse care influenteaza in prea mica masura functionarea telefonului, atunci cand vorbim despre televizoare este bine de stiut faptul ca aceste obiecte functioneaza intr-o completa interactiune, functionarea unuia dintre obiecte fara celalalt fiind o ipoteza probabila, insa o combinatie mai putin reusita.

Odata cu prezentarea la CES a ultimelor sale modele de televizoare performante, Samsung a adus cu sine si dispozitivele ce imbuntatesc performantele acestor grei ai tehnologiei. Astfel, pentru linia de Smart TV lansata de catre sud-coreenii de la Samsung a fost lansata si o noua telecomanda, o veritabila bijuterie in miniatura, ce accesorizeaza perfect o tehnologie de necontestat.

Mai inainte de toate expertii Samsung s-au orientat asa cum era dealtfel si de asteptat, catre design. Forma telecomenzii este suava, usor curbata, astfel incat aderenta sa poata fi realizata fara a depune prea mare efort. Forma telecomenzii se potriveste atat de bine mainii incat gadgetul in sine este mai mult decat usor de folosit. S-a trecut astfel de la vechile telecomenzi cu forme drepte, cu colturi, mai greu de manevrat, la obiecte mult mai usor de utilizat tocmai prin prisma imbunatatirilor aduse formei care este acum mai ergonomica.

Poate ca multi dintre dumneavoastra vor spune faptul ca o telecomanda nu poate fi speciala. Ca toate sunt la fel si ca ele nu s-ar putea diferentia prin nimic. Ca totul la baza este o interconectare de fire legate pe o placa de retea si o serie de butoane care demareaza o actiune. Deloc adevarat. Telecomanda despre care vorbim, special creata pentru linia Smart TV de la Samsung, iti poate oferi mai mult decat un schimbator manual de programe.

Dotarea cu touch pad permite selectarea mai buna a continutului si caracteristici mult imbunatatite de control. Unul dintre beneficiile indubitabile ale telecomenzii minune conta insa in controlul vocal, care utilizeaza comunicarea nturala pentru gasirea mult mai eficienta a informatiei de care are nevoie utilizatorul.

Va intrebati cum este posibil acest lucru? Ei bine, cu noua telecomanda Smart Control se poate. Utilizati-o pe post de microfon si veti constata cu stupoare ca aceasta chiar interactioneaza cu dumneavoastra. Ea va recunoaste comanda vocala si va pune la dispozitia dumneavoastra informatia dorita, in cea mai simpla forma.

Putem folosi aceasta telecomanda si pentru optiunea Multi Link Screen? In mod cert fiecare dintre noi este la curent cu aceasta noua tehnologie cu care sunt dotate televizoarele de ultima generatie. Ea presupune utilizarea multilaterala a televizorului in scopul urmaririi a mai multor programe TV pe acelasi dispozitiv. Telecomanda Smart Control, datorita butoanelor separate cu care este dotata, este astfel imbunatatita incat sa poata fi utilizata fara probleme si pe cele mai noi televizoare, dotate in acest fel.

La o prima vedere pare ca acest dispozitiv se vrea a fi unul care evolueaza in mod continuu si care marseaza pe principiul interactiunii cu utilizatorul. Fiind foarte intuitiv, dispozitivul este foarte lejer de folosit si de inteles. Faptul ca este deosebit de ergonomic ajuta foarte mult utilizatorul care exploateaza acum posibilitati de neegalat de catre alte tipuri de televizoare si echipamente periferice de acest gen.

Odata cu aparitia noilor game de televizoare si in Romania, in mod cert vom beneficia si de ceea ce ofera acestea ca tehnologie auxiliara. In magazinele de profil precum Dwyn.ro le vom putea gasi in mod cert cat de curand, astfel incat putem sta linistiti la gandul ca tehnologia urmeaza sa ne bucure si pe noi in moduri in care nu a mai facut-o niciodata pana acum. Pagina unde vor fi postate este http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html .

Alte stiri actuale :

1. Samsung NX Mini – cel mai bun selfie costă aproape 500 de dolari
2. Ce stie sa faca Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu
3. Samsung lanseaza Galaxy S5 in Romania in 24 martie
4. Galaxy Gear 2 şi Gear Fit: Samsung publică prețurile oficiale
5. Oppo Find 7 QHD vs Samsung GALAXY S5 vs Sony Xperia Z2 – telefoane Android din categoria de top

Be Sociable, Share!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *