Ponturi si strategii pentru obtinerea de share-uri sociale benefice site-ului dumneavoastra

Ponturi si strategii pentru obtinerea de share-uri sociale benefice site-ului dumneavoastra

Share Button

Ponturi si strategii pentru obtinerea de share-uri sociale benefice site-ului dumneavoastraImportanta promovarii seo este recunoscuta atat de catre detinatorii de siteuri personale, cat mai ales de catre cei care au afaceri in mediul online.

Procesul de promovare seo a devenit astazi cea mai eficienta modalitate de obtinere de trafic targetat, dar si de crestere a pozitiei siteurilor in ierarhia motoarelor de cautare.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva ponturi si strategii pe care le puteti folosi pentru obtinerea de share-uri pe platformele de socializare pentru a va promova siteul afacerii dumneavoastra.

Investiti in unicitate

Unicitatea reprezinta un element-cheie care ofera posibilitatea unui brand sa se remarce si, totodata, sa se separe usor, usor de competitori. O metoda de vanzare unica ne va ajuta, in mod fundamental, sa definim identitatea unui brand, in special atunci cand ne aflam intr-o industrie extrem de competitiva. Oamenii tind sa impartaseasca lucruri care sunt rare in spatiul lor.

Prin urmare, trebuie sa incepem sa cream ceva unic sau ceva care este foarte dificil de construit (sau cel putin de copiat). Creativitatea poate constitui o arma extrem de puternica in era prezenta a marketingului, insa, nu trebuie sa uitam nicio clipa ca al nostru continut ar trebui sa reflecte ceea ce brandul vrea intr-adevar sa comunice.

Creati continut orientat catre anumite platforme de socializare

Nu trebuie sa uitam faptul ca exista si alte platforme de socializare in afara de Google+, Facebook si Twitter, platforme unde publicul interesat de produsele si serviciile pe care le oferim se poate afla. Exista, de asemenea, Pinterest, Youtube, Slideshare, Linkedin si multe altele!

Creeaza sau transforma continutul tau bazat pe text in diferite tipuri de format precum prezentari interactive, continut vizual (infografice, grafice cu instructiuni, memeuri, citate inspirationale insotite de imagini etc.) sau clipuri video. Publicati-le acolo unde credeti ca se potrivesc si incepeti sa claditi baza pentru asa-zisii viitori “urmaritori” sau “abonati”.

Promovati-va aceste continuturi active pe retelele de socializare unde aveti deja o baza solida de “urmaritori” pentru a va imbunatati vizibilitatea (si pentru a creste, de asemenea, posibilitatea de a obtine vizitatori care sa urmareasca si celelalte profiluri de pe retelele de socializare).

Incercati sa obtineti influenta

Faceti in asa fel incat ideile dumneavoastra sa fie validate de catre expertii din industria in care activati. Acest lucru se poate realiza prin punerea de intrebari cu privire la diferite subiecte despre care scrieti si prin includerea ideilor lor in continutul final pe care il oferiti. Asta ajuta la cresterea sanselor de a obtine influenta in domeniul de distribuire al continutului (ceea ce inseamna mai multa vizibilitate pentru acesta).

Aceasta abordare consolideaza, de asemenea, rezultatul continutului. Acest lucru se intampla deoarece continutul nostru este creditabil, fiind sustinut de parerile expertilor, ceeea ce reprezinta un alt motiv care il face pe acesta sa fie usor de distribuit.

Organizati evenimente pe retelele de socializare

O alta modalitate grozava, nu doar pentru cresterea “urmaritorilor” de pe retelele de socializare, dar si pentru trimiterea de semnale sociale pentru siteul dumneavoastra este aceea de a organiza diferite tipuri de evenimente in mediul online prin care brandul poate interactiona cu alti utilizatori.

Pentru a afla mai multe detalii despre ce presupune promovarea seo accesati Smartseopack.com .

Alte stiri actuale :

1. Why You Should Choose Affiliate Marketing?
2. White Hat SEO vs Black Hat SEO – ce alegem?
3. Want SEO To Work For You? Read This!
4. Top Five Ways To Optimize Your Website

Be Sociable, Share!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *